Marc Amat va actuar divendres passat. Foto: Marc Amat

Els veïns d’Olesa i tothom que ho desitgés van poder gaudir aquest passat cap de setmana d’una magnífica oferta cultural gràcies a l’organització del festival Olesa Cultura Confinada, que es va celebrar entre divendres i diumenge amb actuacions en streaming a través d’Instagram.

El cicle, integrat només per artistes del poble i organitzat per les regidories de Cultura i Joventut, va incloure un total de 10 actuacions, entre les quals hi havia música, teatre, màgia i monòlegs. Els encarregats de donar el tret de sortida al festival van ser els músics Martí Alcon, Marc Amat i Patri Garcia. El dissabte va arrencar amb el Mag Arnau i va seguir amb els contes d’Espe Piñeiro. A la tarda va ser el torn del músic Jan Serra i la monologuista La Crazy. Per últim, diumenge els protagonistes van ser l’acordionista Sònia Zurriaga i Laura Franch, que va fer un concert de veu i guitarra. Per tancar el festival van entrar en directe els joves del Departament de Joventut.

EL CICLE SEGUEIX
La intenció de l’Ajuntament és que el cicle tingui recorregut mentre duri el confinament. El regidor de Cultura i Joventut de, Xavier Rota, va explicar que, més que un festival, Olesa Cultura Confinada “és una trobada cultural. Es tracta d’un seguit d’activitats, un cicle sense un final definit que acabarà amb el confinament, quan la situació torni a la normalitat”. Rota també va avançar que més endavant l’Ajuntament “intentarà fer un concert d’agraïment als participants”, ja que tots els artistes van actuar de forma altruista.