Les obres del futur barri de Martorell. Foto: Arxiu

El període d’inscripció per optar a un dels primers 130 pisos de protecció oficial del barri de La Sínia ha començat aquesta setmana i s’allargarà fins al 15 d’abril. Es tracta de la primera tanda d’habitatges de protecció oficial que es construiran al futur barri de Martorell i seran de compravenda.

La inscripció es pot fer de forma telemàtica a la pàgina web que ha habilitat l’Ajuntament, o bé presencialment a l’Espai La Sínia, a la planta baixa de l’edifici consistorial (plaça de la Vila, 46). En el segon cas, però, cal demanar cita.

La posada en marxa d’aquest procés de sol·licituds s’ha produït poc després que l’Ajuntament anunciés que els primers pisos de protecció oficial del barri estaran adjudicats entre els mesos de juliol i setembre i que es començaran a construir a l’octubre. Una altra de les novetats més recents és que els martorellencs tindran prioritat per accedir-hi.

Cal recordar que, en total, La Sínia tindrà 1.100 habitatges, dels quals 330 seran de protecció oficial (260 seran de compravenda i setanta, de lloguer) i, per tant, es faran mitjançant un promotor social homologat per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

Els pisos de protecció oficial de La Sínia s’adjudicaran a l’estiu