El gruix de les obres, enllestit des del maig. Foto: Ajuntament

La reobertura de la piscina coberta municipal d’Olesa de Montserrat, prevista per al setembre, és ara incerta. L’Ajuntament ha informat que el concurs per a l’adjudicació d’uns treballs complementaris al nou mòdul de vestidors ha quedat desert.

Des que es va conèixer aquest nou entrebanc, el 16 de juliol, el consistori va iniciar un nou procediment negociat d’adjudicació de les obres pendents. Quan s’enllesteixi aquest procés, el govern municipal i la nova empresa adjudicatària valoraran l’estat dels treballs i, en funció del ritme que adquireixin les tasques durant l’agost, es determinarà si finalment la reobertura de la piscina arriba amb retard o no. Però l’alcalde d’Olesa, Miquel Riera, ja ha avançat que “serà difícil mantenir la data d’obertura habitual”. Sigui com sigui, els nous terminis d’execució i la data definitiva d’obertura no s’anunciaran fins a principis de setembre.

UN CAMÍ COMPLICAT
La construcció del nou mòdul de vestidors de la piscina coberta municipal no ha estat un camí fàcil. El mes de setembre del 2018, l’Ajuntament d’Olesa va haver de rescindir el contracte amb l’empresa C. J. R. S.L. a causa de l’incompliment per part de la constructora. En conseqüència, va adjudicar el projecte a Vilor, l’empresa que havia quedat en segon lloc al concurs. Però aquest segon contracte va caducar a principis del juny passat i ara el darrer concurs ha quedat desert. Tanmateix, fonts municipals recorden que la part més important de les obres està acabada des del mes de maig.