L’Aissa amb la roba de la feina, tal com va sortir de casa dimecres. Foto: A.U.

Eren passades les tres de la matinada i l’Aissa Belaizi tornava de treballar. En arribar a casa seva, aquest martorellenc de 23 anys es va adonar que no podia entrar-hi perquè li havien canviat el pany. També es va trobar “dos treballadors d’una empresa de desocupació”.

Això va passar la nit de dimecres a dijous passat, quan l’Aissa va haver de dormir al seu cotxe. Les següents nits les ha passat a l’Hotel AC gràcies als serveis socials, però sense les seves pertinences. “Porto la roba de la feina des d’aleshores perquè encara no m’he pogut canviar, ho tinc tot a casa i no hi puc entrar”, explicava divendres a Línia Nord.

El jove vivia al 117 del carrer Revall amb dos amics, que continuen a dins del pis perquè, si en surten, no hi podran tornar a entrar. De fet, aquesta ha estat la llar de l’Aissa des del 2007, quan el seu pare va signar un contracte de lloguer de deu anys. Fa tres anys, la seva família va marxar a l’estranger i el propietari del pis va morir. L’Aissa diu que ningú li va comunicar aquesta mort, que no sabia a qui havia de pagar el lloguer –només va seguir pagant els subministraments– i que la nova propietat, que hauria comprat el pis fa poc, no es va posar en contacte amb ell. Avui hi ha convocat un judici ràpid per esclarir els fets, mentre el noi està negociant una pròrroga de vuit mesos amb la propietat.