Hi ha tres interns més del centre que han donat positiu. Foto: Palau de Can Sunyer

Tres usuaris de la residència d’avis Palau de Can Sunyer de Castellví de Rosanes han mort a conseqüència de la Covid-19. A més, tres interns més del mateix centre han donat positiu en les proves per detectar el coronavirus, dels quals dos estan confinats a la mateixa residència i un ha estat ingressat a l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell. Aquestes són les dades que ha fet públiques avui l’alcalde Adrià Camino en un comunicat.

En el mateix text, el batlle ha assegurat que l’Ajuntament està centrat “a donar tot el suport possible a la llar d’avis”, de manera que està coordinant l’enviament de material sanitari al centre i “gestionant tota l’ajuda que puguin necessitar”. Camino considera que, ara mateix, el més important és “que es pugui dur a terme el més aviat possible la desinfecció de la residència i mantenir controlat el risc de contagi a altres usuaris”.

SUPORT A LA TERCERA EDAT
Tenint en compte que la gent gran és un dels col·lectius de risc davant del coronavirus, des del consistori “es continua trucant a totes aquelles persones vulnerables, de més de 65 anys, en especial aquelles que viuen soles i no disposen del suport familiar de forma continuada”, segons ha dit l’alcalde. En aquest sentit, ha afirmat que “totes i cadascuna de les necessitats que han anat sorgint al llarg d’aquesta última setmana s’han pogut cobrir des de Serveis Socials”.