La víctima era un veí de Masquefa. Foto: Trànsit

El conductor d’una moto va morir ahir al vespre en un accident a la carretera B-224, a Sant Esteve Sesrovires. Segons el Servei Català de Trànsit, la víctima era un home de 45 anys veí de Masquefa (Anoia) i va morir a conseqüència de l’envestida d’un turisme.

Amb aquesta mort, ja són 61 les persones que han perdut la vida en accidents de trànsit aquest any a les carreteres catalanes.

L’AJUNTAMENT RECLAMA EL DESDOBLAMENT
Arran d’aquest nou sinistre mortal, que va tenir lloc al quilòmetre 21 de la B-224, l’Ajuntament de Sant Esteve ha tornat a exigir el desdoblament de la carretera en aquest punt, que és especialment perillós. Fa molts anys que el consistori alerta del risc que hi ha aquesta zona, a l’altura de l’accés a l’escola Àgora, i que reclama una solució, que passaria pel desdoblament de la via.

L’Ajuntament recorda que la B-224 té un gran volum de trànsit (hi passen 25.000 vehicles cada dia) perquè connecta diversos polígons industrials i les presons Brians 1 i Brians 2, a més de l’escola Àgora. Tenint això en compte, el govern municipal lamenta que el projecte de desdoblament d’un primer tram, presentat pel Departament de Territori el gener de 2018, encara no hagi arribat a executar-se.