Miquel Solà seguirà governant Collbató. Foto: Ajuntament

Miquel Solà conserva l’alcaldia de Collbató gràcies a la majoria absoluta que va assolir la llista d’ERC i el GIC en les passades eleccions municipals. De fet, la del 26-M va suposar la primera victòria republicana aconseguida a Collbató.

Al ple d’investidura, els quatre partits amb representació al consistori van presentar candidatura. L’alcaldable dels Socialistes de Collbató, Gemma Rodríguez, va obtenir 2 vots, els corresponents a les regidores de la seva formació. La mateixa situació es va donar amb la candidata de Junts per Collbató, Teresa Casanovas, que també va comptar amb 2 vots. Finalment, Ciutadans –que s’estrena al consistori– va presentar el seu candidat, Juan Antonio Mani, que es va quedar amb el vot restant.

Després de ser investit alcalde, Solà va compartir a les xarxes socials el seu “orgull” i les seves ganes de treballar “al costat d’aquest gran equip”. El seu soci de govern, Josep Estradé (del GIC), va ser l’encarregat de cedir-li la vara de batlle, fet que considera “una enorme satisfacció”, segons va expressar a les xarxes. ERC i GIC ja van governar plegats la legislatura passada, juntament amb Casanovas, que ara ha quedat fora del govern municipal.

Les dues regidores socialistes, per la seva banda, lideraran l’oposició, ja que la llista de Socialistes de Collbató va ser la segona més votada a les eleccions municipals del 26 de maig.