Està previst que l’edifici entri en funcionament a finals d’any. Foto: Ajuntament

Sant Esteve Sesrovires ja està més a prop tenir un nou CAP. L’edifici que acollirà aquest servei ja s’ha construït a la zona de La Gleva i les obres que falten avancen “a bon ritme”, segons ha informat l’Ajuntament. La previsió és que el centre pugui entrar en funcionament a finals d’aquest any.

Els treballs per fer realitat el nou equipament van començar l’agost de 2019. Ara la part exterior està pràcticament enllestida i les obres s’estan centrant en l’interior. Quan acabi aquesta fase de l’actuació, faltarà instal·lar tot el mobiliari i condicionar l’espai d’aparcament que s’habilitarà al voltant de l’edifici, que es destinarà tant a personal com a usuaris del CAP. A més, el consistori assegura que “treballa per habilitar una zona més àmplia al terreny situat a nivell soterrani de l’equipament”.

Quant als serveis del futur centre, l’Ajuntament ha avançat que demanarà al Servei Català de la Salut (CatSalut) que aquest disposi de més especialitats mèdiques per evitar que els veïns s’hagin de desplaçar a altres municipis.

Precisament, representants del CatSalut van visitar les obres del CAP divendres passat, junt amb l’alcalde Enric Carbonell; el primer tinent d’alcalde, Joan Galceran, i la regidora de Benestar Social, Elisenda Barberà. També hi van assistir representants d’Infraestructures de la Generalitat i l’arquitecte responsable del projecte.