La vacunació va començar a la residència Sant Joan de Déu. Foto: Ajuntament

Tots els usuaris de les residències de gent gran de Martorell ja han rebut la primera dosi de la vacuna contra el coronavirus. En rebran la segona d’aquí a uns deu dies, si es compleixen els terminis marcats pel Departament de Salut de la Generalitat. L’Ajuntament assegura que també s’ha vacunat “bona part” del personal dels centres geriàtrics martorellencs.

La primera dosi de la vacuna de Pfizer-BioNTech contra la Covid-19 va arribar al municipi el passat 29 de desembre. La vacunació va començar a la residència Sant Joan de Déu, on la usuària Maria Amills, de 100 anys, i la treballadora Yéssica Vizcaíno, de 19, van ser les primeres a vacunar-se. Ahir, dia de Reis, va ser el torn dels geriàtrics Anoia, Vistalegre i Llar d’Avis del carrer Pedró.

LA SITUACIÓ ALS HOSPITALS
A l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell hi ha 14 pacients ingressats amb coronavirus i set persones aïllades pendents del resultat de la prova PCR. Al Sagrat Cor són 47 els casos de Covid-19. Alhora, hi ha 93 martorellencs contagiats confinats a casa seva, en un moment en què la taxa de reproducció del virus al municipi és d’1,23.