‘Dolerme’ és una balada pop que parla de desamor. Foto: Rosalía

Per a Rosalía, fer música és qüestió de salut mental. Així ho ha confessat la sesrovirenca en el text que ha escrit per acompanyar l’estrena de la seva nova cançó, Dolerme. I és que, enmig de la tempesta que ha obligat a anul·lar gires i festivals i ha deixat el món en stand-by, la cantant ha volgut aportar el seu granet de sorra. “He decidit posar la meva energia i el meu cor a fer alguna cosa per a la resta, a la meva manera”, ha confessat.

El resultat d’aquesta intenció ha estat la publicació d’una balada pop que amplia encara més el ventall d’estils que l’artista és capaç d’adoptar. Amb una lletra que toca temes molt recurrents a El mal querer, com el desamor i les relacions tòxiques, Rosalía ha buscat que els seus seguidors se sentissin “una mica millor”. “Sé que el que jo faig com a artista pot semblar prescindible, per a alguns ho serà, però per a mi fer música és salut mental”, ha admès.

Com de costum, la rebuda ha estat excepcional: en un moment difícil, en què el coronavirus protagonitza totes les converses i notícies, Dolerme s’ha convertit en un dels temes més comentats a les xarxes socials.