S’han enllestit les obres del nou edifici de vestidors. Foto: Ajuntament

Les obres del nou edifici de vestidors de la piscina municipal coberta han acabat aquest mes de desembre i l’equipament podrà entrar en funcionament el pròxim dia 30. A més, l’Ajuntament ha organitzat dues jornades de portes obertes a la ciutadania els dies 19 i 20.

La primera fase de la reforma del complex esportiu Les Planes ha requerit un import de més d’un milió d’euros. S’han enderrocat els antics mòduls de vestidors i l’antiga sala de màquines, i se n’han construït de nous. Així, el nou edifici de vestidors compta amb dos vestuaris per a abonats, quatre per a grups i un per a persones amb mobilitat reduïda i personal de la piscina.

També s’han renovat els accessos de les piscines d’hivern i d’estiu i, a banda, queda un espai per aixecar una nova planta on es crearà una sala de fitness. Els darrers treballs han consistit principalment a posar en marxa la nova sala de màquines, les instal·lacions climàtiques de l’edifici i la recirculació i l’escalfament de l’aigua, tal com ha informat el consistori.

La reobertura de la piscina coberta d’Olesa arriba després d’haver patit nombrosos contratemps. El mes de setembre de l’any passat, l’Ajuntament va haver de rescindir el contracte amb l’empresa que estava fent les obres dels vestidors i, ara fa un any, va anunciar que no era viable obrir la piscina sense haver acabat aquestes obres. El juliol passat, el concurs per a l’adjudicació d’uns treballs complementaris al nou mòdul de vestidors va quedar desert, impedint així la reobertura de l’equipament al setembre, que finalment arribarà el 30 de desembre.