Un moment de la representació de la Passió d’Olesa. Foto: Mar Martí / ACN

La Passió d’Olesa de Montserrat ha tancat la temporada amb “molta satisfacció”, en paraules del seu president, Pere Quer. Les tres úniques funcions programades aquest any (els dies 2, 11 i 18 d’abril) han estat un èxit, “malgrat que el confinament comarcal ha fet mal perquè ha estat vigent en dues de les tres representacions”, reconeix Quer, que recorda que l’abast de la Passió va molt més enllà de la comarca.

La novetat que ha pogut compensar això ha estat la retransmissió en directe de les funcions, que ha permès arribar a la gent que no podia desplaçar-se a Olesa. “En total, hem tingut 1.200 espectadors en les tres representacions: una mica més de 900 al teatre i la resta, per streaming”, celebra Quer. D’altra banda, destaca les “càpsules audiovisuals” amb les escenes principals del drama sacre que van publicar al seu canal de YouTube i que han tingut “moltes visualitzacions”.

“Ens havíem proposat objectius força complexos i tot ha funcionat molt bé”, afirma el president, que creu que s’ha demostrat que “l’entitat està viva i activa”. “En un moment de dificultat com el que hem viscut, hem evolucionat i hem continuat endavant”, conclou.