El número premiat es va vendre al Montserrat Centre. Foto: Norma Vidal / ACN

El sorteig de la loteria de Nadal va ser generós amb Abrera. L’administració del centre comercial Montserrat Centre va vendre una trentena de sèries del 49797, el segon quart premi de la rifa del 22 de desembre. Tal com va explicar a l’ACN una de les treballadores de l’establiment abrerenc, Montse Fanés, amb aquesta venda van aconseguir repartir un total de sis milions d’euros.

Els afortunats que van comprar el número premiat van ser membres del Club Tennis Esparreguera, que en van encarregar dotze sèries, i treballadors d’una empresa ubicada a prop del centre comercial, que en van encarregar divuit. En aquest sentit, Fanés es va mostrar contenta perquè el premi havia anat a parar a “gent treballadora que realment ho necessita”. I és que per aquesta administració, la número 1 del poble, hi passen molts transportistes i empleats de les fàbriques properes que volen provar sort.

NO ÉS LA PRIMERA VEGADA
Per a aquestes venedores, l’experiència de repartir alegria entre els seus clients no és nova. En declaracions a l’ACN, van explicar que fa tres anys van “repartir un tercer premi i, en fa dos, un segon”. Ara, Fanés està convençuda de quina serà la pròxima fita de l’administració: “Això ha de voler dir que l’any que ve donarem el primer”.

Els sis milions d’euros repartits a Abrera han arribat en un any de fortuna per a Catalunya. Entre els municipis amb més sort, destaca Salou, on hi ha l’administració que va vendre més dècims del primer premi a tot l’Estat.