Museu Oli-Collbató

Tast d’oli al Museu de l’Oli de Collbató. Foto: Museu de l’Oli

Influencers + gastronomia de proximitat. Aquesta és l’original fórmula ideada des de la Diputació de Barcelona per tal d’impulsar l’oferta gastronòmica i enològica de les comarques barcelonines. Es tracta de les ‘gastroescapades’ o propostes d’itineraris temàtics a partir de la cuina tradicional a cadascuna de les comarques, a partir de la ruta d’aquest cap de setmana que faran una desena d’influencers catalans.

En el cas concret del Baix Llobregat serà la instagramer Laura Pernia (@lauraperniaa), una influenciadora o estrella de les xarxes socials que amb la seva opinió i consells afecta de manera directa o indirecta el comportament dels seguidors. Ho fa conjuntament amb l’Alba Serra (@albaserrra), sota el perfil a Instagram de @taulaperdos_, des del qual interactuen amb les més de vint mil persones que formen la seva comunitat internauta.

Del delta al Montserratí passant per Begues

La Laura vol visitar la tradicional i emblemàtica Fira de Sant Isidre de Viladecans, que se celebra precisament aquest cap de setmana, fer un àpat a la masia Ca n’Estella de Sant Esteve Sesrovires i, a la tarda, acostar-se fins a Collbató per a fer oleoturisme al Museu de l’Oli. 

També té previst fer una passejada als camps de cirerers i fruiters del pla de l’Alsina, a Begues, on després farà una visita guiada a la fundació Sigea per aprendre més sobre turisme sostenible i productes locals, abans de baixar fins a Sant Climent de Llobregat per fer un tast de l’autèntic pota blava amb DO ‘Raça Prat’ a El Racó, restaurant familiar de cuina catalana dels de tota la vida.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram