La planta de Gallo a Esparreguera. Foto: Pastas Gallo

El Grup Gallo ha adjudicat a la planta d’Esparreguera la nova gamma de pasta de llegums, fet que suposarà ampliar en 300 tones la producció anual de la fàbrica. L’empresa ha fet una inversió de 100.000 euros en aquestes instal·lacions, on se superaran les 2.300 tones anuals.

La planta de Gallo a Esparreguera s’especialitza des del 2015 en les varietats sense gluten, l’aposta de futur de la companyia. En aquesta fàbrica, però, només hi treballen quinze persones i l’empresa no preveu contractar-ne més, malgrat l’augment del volum de producció.

Cal recordar que, l’any 2012, Gallo va estar a punt de marxar d’Esparreguera, on aleshores tenia una seixantena de treballadors. Finalment, la direcció va decidir adaptar les instal·lacions per fer-hi productes sense gluten, això sí, només amb una desena d’empleats.