Qui segueix els passos de Ferran Palau des de fa temps sap que la seva creativitat no té límits. Després de publicar dues cançons i un videoclip durant el confinament, el cantant collbatoní ha tornat a sorprendre amb l’estrena de Flora – Caic, una peça audiovisual gravada a Luleå (Suècia) que està a l’alçada dels millors tràilers del cinema. I és que Palau s’ha posat a les mans del director Pablo Maestres, que l’any passat va guanyar el premi Best Pop Video als UK Music Video Awards.

El vídeo que il·lustra la fusió de dos dels temes de l’àlbum Kevin (Hidden Tracks, 2019) ja ha deixat més de 15.000 persones fent-se preguntes des de la seva publicació a YouTube aquest matí. A Flora – Caic, el mateix Ferran Palau, el ballarí Anton Borgström i l’actriu Tove Näsström protagonitzen tres històries que s’entrecreuen al voltant de l’au Fènix, que acaba cremant-se enmig de la neu.

El videoclip, del qual Palau ha dit que és “pura fantasia distòpica”, es va rodar el passat mes de març, justament la mateixa setmana que el govern espanyol va decretar l’estat d’alarma.

ÈXIT SOBRE ÈXIT
La bona acollida del vídeo tant a YouTube com a la plataforma Primavera Live, on es va pre-estrenar ahir a la nit amb un programa especial, no ha estat l’única bona notícia del dia per al músic de Collbató. Aquest dimecres, Palau també ha vist com les entrades del seu concert a les festes de la Mercè s’esgotaven poc després de posar-se a la venda.