Els treballs han durat dos anys i han costat set milions d’euros. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de Sant Esteve ha signat aquest dimarts la recepció definitiva de les obres d’urbanització del polígon industrial Sesrovires, que han durat gairebé dos anys i han costat prop de set milions d’euros. Així acaba “la feina de normalització urbanística” iniciada fa una dècada, segons diuen des del consistori.

Els treballs han servit, entre altres coses, per millorar i duplicar la capacitat de la xarxa de clavegueram, implantar enllumenat públic i retirar columnes de llum i telefonia ubicades al mig d’alguns carrers. També s’han obert nous carrers, s’han ampliat tots els vials i s’han creat zones d’aparcament. Amb tot, el polígon Sesrovires, un dels primers que hi va haver al municipi, s’ha modernitzat, de manera que ja “es podrà regularitzar la situació administrativa de totes les empreses” que l’ocupen, segons ha dit l’alcalde Enric Carbonell.

En aquest sentit, cal recordar que, a nivell jurídic, el polígon ha comportat força maldecaps a l’Ajuntament. De fet, el passat mes de març, un jutjat va imposar una multa coercitiva de 150 euros a l’alcalde per aquest cas.