Els alcaldes del Montserratí feliciten Línia Nord per assolir avui les 100 edicions.

Xavier Fonollosa

Alcalde de Martorell

Els mitjans de comunicació locals juguen un paper fonamental en una societat en què la proximitat informativa és, especialment ara, molt important. Són el punt d’informació més directa i més propera. Conèixer el que passa al costat de casa és bàsic per a una bona cohesió social. Iniciatives com la de Línia Nord fan per a Martorell i tots els pobles del Baix Llobregat Nord una gran feina. Enhorabona per aquests 100 números i molta sort!

 

Enric Llorca

Alcalde de Sant Andreu de la Barca

L’aniversari d’un mitjà de comunicació, sobretot en els temps que estem vivint, sempre és motiu de felicitació, més encara si aquest és imprès. L’accés a la informació més local i propera és sempre motiu de celebració. Els mitjans de comunicació locals són la veu dels nostres pobles i ciutats perquè recullen les informacions que habitualment no tenen cabuda als mitjans nacionals, però que al mateix temps són les més importants per als ciutadans.

 

Miquel Riera

Alcalde d’Olesa de Montserrat

Felicitats, Línia Nord! És una molt bona notícia que una publicació com Línia Nord arribi als 100 números al nostre territori. Necessitem iniciatives periodístiques d’àmbit comarcal com la vostra per tal que la ciutadania pugui comptar amb mitjans de comunicació i amb informació plural, veraç i de proximitat. Des de l’Ajuntament d’Olesa us felicitem per la feina feta i us encoratgem a continuar treballant amb rigor i professionalitat. Per molts anys!

 

Enric Carbonell

Alcalde de Sant Esteve Sesrovires

La consolidació d’una publicació sempre és una bona notícia perquè confirma l’acceptació per part dels lectors i lectores i contribueix a mantenir la pluralitat informativa del territori. En aquests moments, marcats per una situació en què la pandèmia condiciona la nostra realitat com a individus i també la dels nostres municipis, comptar amb mitjans de proximitat és més essencial que mai. Felicitats, Línia Nord, per les 100 edicions i per moltes més.

 

Adrià Camino

Alcalde de Castellví de Rosanes

És tot un luxe poder disposar d’una premsa de proximitat, sobretot en municipis petits com el nostre, on l’impacte informatiu pot quedar fàcilment diluït per poblacions més grans. Aquesta és una tasca que no sempre es fa valdre i que contribueix a afavorir l’equilibri territorial i ajuda al fet que els pobles petits tinguin una veu i que les seves poblacions puguin estar ben informades. Moltes felicitats per les 100 edicions de Línia Nord. Que en siguin moltes més!

 

Eduard Rivas

Alcalde d’Esparreguera

Des d’Esparreguera celebrem el número 100 de Línia Nord, que dona cobertura a l’actualitat de les poblacions del Baix Llobregat Nord. Celebrar aquest tipus d’efemèride té molt mèrit en els temps que corren, ja que el periodisme de qualitat i de proximitat és el millor antídot contra la desinformació i un dels millors aliats per fer front a les exigències d’un món en transformació com el nostre. Moltes felicitats a Línia Nord i a tots els seus lectors i lectores.

 

Jesús Naharro

Alcalde d’Abrera

Des de l’Ajuntament d’Abrera felicitem Línia Nord pel número 100 i l’encoratgem a seguir apostant per oferir a la ciutadania una informació de proximitat, amb els temes que ens afecten als municipis del Baix Llobregat Nord. La premsa comarcal és un excel·lent altaveu del món local, amb els ajuntaments, les empreses, els comerços, les associacions i les veïnes i veïns dels pobles com a protagonistes. Felicitats, Línia Nord, per molts números més. Endavant!

 

Miquel Solà

Alcalde de Collbató

Sempre és un plaer celebrar l’aniversari d’un mitjà de comunicació, i més si, com és el cas de Línia Nord, ofereix informació de la nostra comarca amb una mirada específica sobre la realitat social, econòmica, geogràfica i cultural del Montserratí. Vull reconèixer la vostra gran tasca i encoratjar-vos a seguir informant dels nostres pobles, des d’una perspectiva propera, exigent i equànime. Feliç número 100!