La mesura afectarà 49 dels 79 treballadors de la fàbrica. Foto: CCOO

Una altra mala notícia per al sector industrial del Montserratí. Després del tancament de Nissan a Sant Andreu de la Barca, el d’Aryzta Bakeries Iberia a Olesa de Montserrat i l’ERO de Faurecia a la meitat de la plantilla d’Abrera, ara Doga Metal Parts ha iniciat un ERO per acomiadar més del 60% dels treballadors de la seva planta abrerenca, que es dedica a l’estampació per al sector de l’automoció.

Segons ha informat CCOO, la mesura que ha pres la direcció de l’empresa deixarà sense feina 49 de les 76 persones que treballen a la fàbrica d’Abrera. La companyia ha justificat l’ERO “adduint raons productives i organitzatives”, tal com ha explicat el sindicat, que, per contra, creu que es tracta d’una “decisió estratègica del Grup Doga, que pretén deslocalitzar part de la producció de la planta d’Abrera a la fàbrica que té a Navarra”.

En el mateix comunicat, CCOO ha advertit a la direcció de Doga Metal Parts que “no acceptarà mesures traumàtiques” i li ha exigit “la retirada de l’expedient”.