L’interior de la nau del polígon Can Singla. Foto: Policia Nacional

La Policia Nacional ha desmantellat una plantació de marihuana en una nau industrial del polígon Can Singla d’Olesa de Montserrat. L’operatiu ha acabat amb quatre persones detingudes, acusades d’un delicte contra la salut pública, un de defraudació de fluid elèctric i un de pertinença a banda criminal.

La investigació va començar el novembre passat, quan la policia va obtenir una informació sobre una presumpta trama de ciutadans implicats en la comissió de diversos il·lícits, entre ells el tràfic de drogues. Arran d’això, els investigadors van començar a vigilar la nau i van observar com els implicats hi introduïen material que es podia relacionar amb el manteniment d’una plantació de marihuana.

Tot plegat va derivar en l’entrada i registre de la nau aquest dimarts, quan els agents van identificar dues persones indocumentades i van sospitar que estaven sent explotades, de manera que es va activar el pla de víctimes de tràfic d’éssers humans. Finalment, van ser arrestades quatre persones i es van intervenir un total de 1.562 plantes de marihuana, així com material elèctric i de climatització.