Va conduir en sentit contrari més de vuit quilòmetres. Foto: Mossos

Un veí de Martorell de 52 anys ha estat denunciat penalment per conduir drogat i en sentit contrari durant més de vuit quilòmetres a l’A-2. Els Mossos d’Esquadra el van aturar dissabte passat cap a les dues de la matinada, després de saber que diversos vehicles s’havien creuat amb un turisme que circulava contra direcció a l’autovia a l’altura de Martorell.

Un dels usuaris que se’l va trobar va ser un agent fora de servei, que va haver de maniobrar bruscament per no xocar-hi frontalment. Aquest mateix policia va fer un canvi de sentit a la sortida més propera i es va posar en paral·lel a l’infractor, fent-li senyals perquè s’aturés, però el conductor les va ignorar i va continuar en sentit contrari més de vuit quilòmetres.

Finalment, una dotació de l’Àrea Regional de Trànsit va aconseguir aturar el vehicle a l’altura de Castellbisbal, sense que es produís cap accident. El conductor del vehicle va donar positiu en drogues, concretament en cocaïna, tetrahidrocannabinol (el component psicoactiu de la marihuana) i opiacis. Per acabar-ho d’adobar, en el moment de la infracció plovia intensament.

L’home va ser denunciat penalment i en els pròxims dies serà citat al jutjat de Rubí per un delicte contra la seguretat del trànsit per conducció temerària i per conduir sota els efectes de les drogues.