Una imatge de la reunió entre el consistori i els responsables de Correus. Foto: Ajuntament

Correus mantindrà finalment la seva oficina de distribució a Sant Esteve Sesrovires. Els responsables de l’empresa ho han confirmat aquest matí en una reunió amb l’alcalde Enric Carbonell i el primer tinent d’alcalde, Joan Galceran.

Segons l’Ajuntament, Correus ha admès que es troben “en un procés de reorganització en el territori” i que s’està reestructurant el servei a altres municipis, però no a Sant Esteve, on “no es preveuen canvis a curt termini”. Així ho han explicat el cap de Distribució de Catalunya, Javier Bervel, i el cap de Sector de Distribució, Rafael Marín.

Tot i això, l’alcalde ha volgut reiterar la importància de mantenir el servei al municipi, on, a més de la ciutadania, se’n beneficien les més de 200 empreses instal·lades als polígons industrials, el Jutjat de Pau i les presons Brians 1 i 2.

A més, Carbonell ha aprofitat la trobada per entregar als representants de Correus les signatures i adhesions que s’han recollit els últims dies en contra d’un possible trasllat de l’oficina.

Sant Esteve rebutja el possible trasllat de l’oficina de Correus