Els set afectats es troben aïllats a casa seva. Foto: Ajuntament

Set persones residents a Abrera han donat positiu en les proves per detectar el coronavirus, segons les últimes dades que ha traslladat CatSalut a l’Ajuntament. Tot i que la notícia ha causat preocupació entre la ciutadania, el consistori ha matisat que els set infectats presenten símptomes lleus i es troben adequadament aïllats als seus respectius domicilis. Alhora, també s’està fent un seguiment a les persones que han estat en contacte directe amb els afectats, per tal d’assegurar que no han estat contagiades i que no contagien a ningú més.

Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament ha volgut transmetre un missatge de tranquil·litat als abrerencs i abrerenques, alhora que els ha instat a complir les normes de seguretat i protecció exigides. Per la seva part, el consistori també està lluitant contra la propagació del virus des que es va decretar l’estat d’alarma. Entre altres mesures, s’ha intensificat la desinfecció de la via pública, especialment al voltant del CAP i dels establiments que venen productes de primera necessitat, les zones més transitades del municipi aquests dies. A més, també s’ha extremat la neteja dels equipaments municipals que encara funcionen: el Mercat Municipal, l’Ajuntament, l’edifici de Serveis Socials i la comissaria de la Policia Local.

D’altra banda, també s’ha incrementat la neteja de tots els contenidors d’escombraries que hi ha arreu del municipi, ja que el servei de recollida de residus, considerat essencial, continua en ple funcionament aquestes setmanes.