La gent gran és un col·lectiu vulnerable. Foto: Arxiu

El consistori ha començat a contactar per segona vegada amb tots els veïns que tenen més de 65 anys ­–n’hi ha gairebé 300– d’ençà que va començar la crisi del coronavirus.

D’aquesta manera l’Ajuntament vol continuar fent el seguiment de la gent més vulnerable del poble per detectar qualsevol necessitat que hi pugui haver. La primera ronda de trucades es va fer la setmana passada per tal de comprovar com es trobava la gent gran del poble i detectar aquells casos on calia fer un seguiment més continuat, especialment dels casos on la persona viu sola.

En paral·lel, des dels serveis socials també fan un seguiment intensiu de les persones que ja rebien una atenció abans de l’actual crisi sanitària perquè es trobaven en una situació de vulnerabilitat.

VIOLÈNCIA MASCLISTA
D’altra banda, des de l’Ajuntament recorden que segueixen treballant per prevenir els casos de violència masclista que hi pugui haver al poble.

I és que en l’actual context les dones que puguin tenir una situació complicada a casa es poden veure obligades a passar les 24 hores del dia amb el seu eventual agressor. El consistori té habilitats els telèfons 93 775 19 42 i 686 92 54 84 per denunciar qualsevol situació de violència masclista.