La festa es concentrarà a finals de setembre, per Sant Miquel. Foto: Ajuntament

La pandèmia del coronavirus ha fet que l’Ajuntament de Castellví de Rosanes suspengui la Festa Major de Sant Isidre, que s’havia de celebrar l’últim cap de setmana de maig. Tot i això, com que el municipi té la sort de comptar amb dues festes grosses, el consistori ha decidit concentrar el conjunt de la celebració en la Festa de Sant Miquel, que té lloc a finals de setembre.

Tal com han detallat des de l’Ajuntament, la decisió ha estat motivada per “la incertesa sobre la situació de les pròximes setmanes”, ja que només queda un mes per a Sant Isidre. Alhora, també han recordat que, en cas que en aquell moment ja s’hagi relaxat el confinament i es pugui sortir al carrer en grup, caldrà mantenir l’objectiu “d’evitar qualsevol tipus d’aglomeració de gent que pugui suposar un risc potencial”.

CANVIS EN EL CONCURS DE CARTELLS
D’entre les activitats relacionades amb la celebració que s’han vist afectades pel coronavirus, destaca el concurs de cartells infantil i juvenil. Si bé el certamen es mantindrà, els candidats que ja tinguessin preparada la seva obra hi hauran de fer alguns canvis, com ara en la informació que ha de contenir el cartell. Per això, el consistori castellvinenc ja ha anunciat que ampliarà el termini per participar en el concurs i que aviat farà saber tant les dates d’entrega com els requisits que han de complir les obres.