Castellví ja ha celebrat la seva Fira de Nadal. Foto: Aj. de Castellví

Castellví de Rosanes i Sant Esteve Sesrovires ja han inaugurat l’època nadalenca, i ho han fet posant la solidaritat al centre. Tots dos municipis han organitzat campanyes per ajudar els més afectats per l’impacte social i econòmic de la pandèmia.

El Banc dels Aliments de Castellví ha posat en marxa la campanya ‘Nadal a taula per a tothom’, que s’ha reinventat per adaptar-se al context actual. En comptes de fer una recollida de productes, els veïns que hi vulguin col·laborar ho podran fer adquirint els vals solidaris que trobaran a la fleca, la farmàcia i les botigues d’alimentació del poble. L’import dels vals es transformaran en productes d’alimentació i higiene que es faran arribar als més vulnerables. A més, el municipi també farà una recollida de joguines i recaptarà fons per a La Marató de TV3.

En la mateixa línia, l’Ajuntament de Sant Esteve i les AMPAs de les escoles i l’institut del municipi han organitzat una altra recollida de joguines, amb el requisit que siguin noves i “no bèl·liques”. A banda, el Banc d’Aliments parroquial i la Cofradía del Santo Cristo faran una recollida d’aliments.

Junt amb la solidaritat, la cultura i la tradició seran els eixos d’un Nadal diferent. De fet, tant Castellví com Sant Esteve ja han viscut els primers tasts d’aquestes festes, amb la Fira de Nadal a la plaça del poble i amb el concert de l’Aula de Música al Casino, respectivament.