Foto: Ajuntament

La residència municipal Can Comelles d’Esparreguera ha confirmat quatre casos més de coronavirus entre els seus usuaris, tots ells vacunats amb les dues dosis. Per tant, ja en són 24, tal com es desprèn dels resultats de les proves PCR que es van fer dilluns. De tots els contagiats, només un està hospitalitzat a causa d’una patologia prèvia, i no per Covid-19, segons l’Ajuntament. La resta són asimptomàtics o presenten símptomes lleus.

En paral·lel, el consistori ha anunciat que “en les pròximes hores” traslladarà set residents negatius a un geriàtric de l’Hospitalet de Llobregat. “Aquesta mesura és de caràcter temporal, per garantir que no es comparteixen habitacions ni espais comuns, com són els banys, entre persones positives i negatives”, ha detallat l’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas.

Cal recordar que el brot de coronavirus s’ha produït a la part de Can Comelles que es coneix com a residència vella. Tot i això, també s’han fet proves als usuaris de la residència nova (que, com la vella, està tancada des de diumenge) i a tot el personal. Des de l’Ajuntament afirmen que encara estan pendent d’aquests resultats.