Foto: Ajuntament

El barri Rosanes de Martorell presenta una imatge renovada. Després de sis mesos, les obres de reurbanització dels carrers Torrent de Rosanes, Mercadal, la Unió, Sant Genís de Rocafort, Vistalegre i Muntanya ja han acabat.

Els treballs han consistit a crear plataformes úniques (és a dir, amb la vorera i la calçada al mateix nivell) i de prioritat per als vianants, així com a renovar la xarxa de subministrament, l’enllumenat i l’enjardinament, tal com detalla l’Ajuntament.

Les obres s’han dividit en tres fases per minimitzar l’impacte en la circulació. La primera va ser la de la zona de Torrent de Rosanes; la segona, la del carrer del Mercadal i l’última, la del carrer Sant Genís de Rocafort. Tot plegat ha servit per posar el punt final al projecte d’urbanització del barri Rosanes que va començar el 2019 amb la millora del carrer Sant Josep.

En aquest sentit, l’alcalde Xavier Fonollosa ha recordat que abans “els carrers de Rosanes tenien voreres petites, il·luminació deficient i pocs arbres”, mentre que ara “han canviat una barbaritat des del punt de vista funcional i estètic”.

Un cop enllestides aquestes obres, el consistori martorellenc ha anunciat que té previst començar el mes que ve els treballs al barri de Can Carreres, concretament als carrers Sant Lluís, Sant Joan, Gomis i Comerç, al voltant de l’estació de Renfe. Aquesta actuació durarà uns quatre mesos.