La cita atrau equips d’arreu del món. Foto: Sanes Cup

Una de les cites més esperades de l’any ja és aquí: aquest divendres es posa en marxa la 39a edició de la Sanes Cup, el campionat d’handbol que, any rere any, aplega equips sèniors, juvenils, cadets i infantils, tant femenins com masculins, mentre que les categories aleví i benjamí seran per a equips mixtes.

Com sempre, el Sanes Arena serà l’escenari principal i on es disputaran les finals, però també es jugaran alguns partits a les pistes cobertes Francesc Castellet i a la que hi ha a l’Àgora International School Barcelona i a quatre ubicacions més a l’aire lliure.

En aquesta edició prèvia al quarantè aniversari, l’Handbol Sanes ha aconseguit que equips de la República Txeca, França, Perú, Noruega o Argèlia, entre altres països, visitin el poble i competeixin en diferents categories.

D’aquesta manera, divendres serà el torn de la presentació dels equips, una desfilada interminable de joves esportistes que es posarà en marxa a les 10 de la nit. L’endemà es posaran en marxa les competicions, amb un calendari de partits frenètic de forma simultània en tots els escenaris esmentats abans.

Les finals es jugaran el dimarts 16 a partir de la una del migidia. A les nou de la nit s’entregaran els premis als vencedors, mentre que la gran festa que es farà a la pista annexa al Sanes Arena clourà la Sanes Cup 2019.