L’Esparreguera va fregar la victòria contra l’Igualada. Foto: Jordi Pinyol

La temporada 2019-20 no ha començat gens bé per als equips de bàsquet de la comarca que competeixen a la lliga EBA. I és que tant el Martorell com l’Esparreguera no aconsegueixen bons resultats i continuen enfonsats a la zona més baixa del grup C-A de la competició.

El Martorell és cuer després de patir una derrota contundent en la seva visita a la pista de l’Alfindén (86-56). Sergio Pino i Álex Esteban van ser els dos únics jugadors que van donar la cara en la visita a la Puebla de Alfindén, anotant 12 punts cadascun. L’equip va aconseguir el primer (i únic) triomf de la temporada el passat dia 13 a casa contra el Calvià (93-84) i els seus dos pròxims reptes seran el partit contra el Mataró-Boet i la visita, ja al novembre, a Igualada.

L’Esparreguera, per la seva banda, encadena quatre derrotes consecutives que han fet que els d’Òscar Navarro s’hagin precipitat fins a l’avantpenúltima posició de la classificació. Alguns d’aquests partits perduts, com el de l’Igualada, han deixat sensacions positives per al conjunt verd, però el cert és que a l’hora de la veritat hi ha hagut detalls que han evitat les victòries esparreguerines. El conjunt verd tancarà el segon mes de la competició aquest diumenge a Saragossa contra l’Almozara i estrenarà el novembre a casa rebent els Maristes de Badalona.