Navarro havia renovat amb el club fa menys d’un mes. Foto: CBE

En poc més de cinc dies, el CB Martorell va anunciar la renovació de Toni Olivares, que complirà la seva temporada a la capital de la comarca, mentre que Òscar Navarro, que el dia 20 del mes passat també havia renovat el seu contracte, va deixar de ser l’entrenador del CB Esparreguera.

L’acomiadament de Navarro el feia públic el club amb un comunicat dilluns passat. El text deia que la decisió respon “a criteris estrictament esportius i es pren vetllant pel que es creu que és millor pel futur pròxim de l’entitat”. Navarro va arribar al club l’estiu del 2016 i l’ha retornat a la lliga EBA, amb una temporada 2018-19 perfecta a Copa Catalunya.

L’entrenador, però, va donar la seva versió amb una carta oberta publicada al seu perfil d’Instagram el mateix dia 11. Va explicar que aquest comiat “no hauria volgut fer-ho en aquests moments” però que té “la sensació que els camins del club i meus, a nivell esportiu, han agafat dreceres diferents”. Navarro diu que marxa “sense cap retret” i va voler agrair el suport de la Junta durant aquests anys i va tenir paraules d’elogi i de gratitud cap als seus companys d’staff i cap a tots els jugadors que ha entrenat al Ramon Martí.

Tot i això, en declaracions a Ràdio Esparreguera, el ja exentrenador negre va admetre haver comès algunes errades i que el fet de no voler renovar Rubén Morales hauria estat el desencadenant de la decisió del club.

CANVIS A LA LLIGA EBA
El que tant martorellencs com esparreguerins saben és que el curs que ve la lliga EBA canviarà de format. La conferència C, que inclou equips de Catalunya, les Illes Balears i Aragó, es dividirà en tres grups de 12 equips cadascun per poder encabir els equips de cadascuna de les federacions que han pujat d’una categoria inferior.