L’aventura del Sala 5 Martorell a la Copa del Rei continua… i de quina manera. Ahir a la nit, els martorellencs van donar la gran sorpresa de la competició després d’eliminar el Peñíscola, tot un equip de Primera Divisió (4-3). El gol de la victòria, a més, va arribar quan només faltaven sis segons per al final i tot feia pensar que el partit es decidiria a la pròrroga.

Els de Víctor González, a més, van haver de remuntar un 0-2 inicial del conjunt castellonenc, cinquè a Primera. Ramon Sánchez, poc abans del descans, va retallar la diferència i va donar esperances al seu equip aprofitant una jugada d’estratègia a la sortida d’un córner.

Aquesta diana i el descans van carregar les bateries del conjunt vermell, que en un extraordinari inici de la segona meitat va completar la remuntada amb gols de Fouad i Malik en dues jugades de contracop. El Martorell, aleshores, va veure com els visitants atacaven de forma incansable i restablien l’empat dos minuts més tard. La figura del porter Álex Delgado va ser clau perquè els de González no encaixessin més gols.

L’eufòria, però, acabaria disparant-se en els últims instants. Amb el Peñíscola jugant de cinc buscant la classificació per als vuitens de final, qui l’aconseguiria seria el modest. Joan Rusinés, Rusi, va recuperar la pilota mentre els visitants atacaven de cinc i va aconseguir fer saltar la banca amb el 4-3 definitiu.

Avui es completarà la ronda de setzens i demà es farà el sorteig de vuitens, que continuarà sent a partit únic. El Sala 5 Martorell serà en aquest bombo com a representant de Segona B.