Carles Bonàs, un dels millors porters de la lliga, ha renovat. Foto: CHSES

Encara s’han de fixar les dates (tot fa pensar que la primera jornada serà a finals de setembre), però l’Handbol Sant Esteve ja coneix el calendari de la temporada 2019-20, en el qual tornarà a competir en el grup D de Primera Nacional masculina.

El conjunt sesrovirenc donarà el tret de sortida a la temporada rebent la visita del CH Sant Joan Despí, mentre que el primer partit a domicili serà a la pista del CH Sant Esteve de Palautordera. La primera volta arribarà a la seva fi amb un complicat desplaçament a la pista del Balonmano la Roca. El darrer partit de la fase regular també serà contra el conjunt del Vallès Oriental, però el CHSES tindrà el factor Sanes Arena a favor en cas que estigui lluitant per guanyar la lliga o per accedir a les posicions d’ascens.

CELEBRADA LA SANES CUP
Per altra banda, el passat dimarts 16 es va tancar la 39a edició de la Sanes Cup, que va tenir dos grans triomfadors: els amfitrions i el Valonmano con V, un club que ha impulsat el sesrovirenc Xavi Vegas.

Aquests dos clubs van adjudicar-se nou de les 12 categories que es van disputar durant els cinc dies que va durar la Cup. Els altres vencedors van ser l’Handbol Cooperativa de Sant Boi, l’AF Saone Mamirolle francès i el BM OS Josep Roca.