Morales signa autògrafs després de la seva participació al TICB. Foto: JM

El passat 23 de novembre Jordi Morales va perdre el partit de la primera ronda del Torneig Internacional Ciutat de Barcelona de tenis taula contra Vladimir Samsonov, però la notícia, en realitat, no va ser aquesta.

La participació del palista esparreguerí en la 33a edició del TICB és important i històrica perquè Morales es va convertir en el primer palista paralímpic que participa en aquest campionat, considerat la cita més prestigiosa d’aquest esport a Catalunya. Morales va rebre una invitació de la Federació Catalana, organitzadora de la cita, per formar part d’un cartell amb vuit palistes catalans, espanyols i de diferents països d’Europa.

L’endemà d’una de les derrotes més dolces de la seva carrera, una que trenca barreres i serveix per demostrar que només hi ha un tenis taula, Morales va compartir una reflexió a través del seu perfil de Twitter que deia “atreveix-te a compartir tot el que és bo i pot arribar a ser meravellós” i va donar les gràcies a la Federació Catalana, a la Unió de Federacions Esportives Catalanes i a Esport3 (cadena de televisió que va retransmetre el campionat) per “fer visibles les altres capacitats”.

El danès Jonathan Groth, debutant en l’edició d’enguany, va adjudicar-se el títol, derrotant Ovidiu Ionescu per 3-1 en la final.