Els martorellencs són líders però van perdre el derbi a Esparreguera. Foto: CBM

Tres victòries i una sola derrota. Aquest és el saldo provisional del CB Martorell després de les primeres jornades de l’accidentada lliga EBA 2020-21. Els martorellencs lideren el grup C-2 de la categoria amb una victòria més que el CB Esparreguera (tot i que els esparreguerins van guanyar el derbi per la mínima, 64-63), que també ha jugat quatre partits.

En la darrera jornada, els de Toni Olivares van saber patir per guanyar a casa contra El Olivar (63-59). El triomf, de fet, no s’explica sense l’aportació ofensiva de Xavi Balaguer, autor de 19 punts, gairebé una tercera part de la producció ofensiva de l’equip. El pròxim partit del CBM serà el 10 de gener, una visita a la pista de la UE Sant Cugat.

Els esparreguerins, per la seva banda, no van poder acomiadar-se de l’any amb un somriure i van perdre al Ramon Martí contra els santcugatencs (63-72). El conjunt verd també descansarà fins al dia 10 de gener, quan jugarà a Menorca, a la pista del CB Es Castell, l’únic equip invicte del grup.