Els vermells són l’equip més golejador de la Segona B. Foto: S5M

El Sala 5 Martorell ha superat ja la millor ratxa de victòries consecutives en aquest primer tram de la temporada 2020-21: els de Víctor González encadenen actualment cinc partits consecutius guanyant, després del contundent 8-2 de dissabte passat contra el cuer del subgrup 3A de la Segona Divisió B de futbol sala, el CFS Arenys de Munt.

L’equip, a més, és el màxim golejador de tots els subgrups de la categoria amb 95 dianes en 16 partits; en aquests cinc darrers partits, de fet, els martorellencs han estat particularment inspirats i com a mínim han vist porteria en cinc ocasions. L’equip que més se li acosta, en aquest aspecte golejador, és el Segosala, el tercer classificat del subgrup 1A, que ha marcat 91 gols fins ara.

La primera fase de la lliga encara, ara sí, la seva recta final. En els dos primers caps de setmana d’aquest mes, el conjunt vermell visitarà el Vallès Occidental per jugar contra l’FS Ripollet i tancarà el primer tram del curs contra un FS Pallejà que en la segona fase haurà de lluitar per no baixar a Tercera Divisió.

Els martorellencs tenen una remota possibilitat de tancar aquest primer tram de la temporada en la primera posició, però hauria de guanyar aquestes dues jornades que resten i esperar que l’ETB Calvià no sumi més d’un punt dels sis restants.

Sigui com sigui, és inevitable mirar de reüll cap a la segona fase, en la qual el S5M s’enfrontarà als quatre millors classificats del subgrup 3B. Aquests equips seran el Futsal Aliança Mataró, el CN Sabadell i dos equips més que sortiran de la pugna que hi ha entre el Manresa CFS, el Barceloneta Futsal i el Segorbe.