Les sensacions del primer tram han estat molt bones. Foto: S5M

La primera part del curs 2020-21 ja s’ha acabat per al Sala 5 Martorell, amb els de Víctor González en la segona posició del subgrup 3A de la Segona Divisió B del futbol sala estatal. Els números del conjunt vermell al final d’aquest primer tram de la temporada són d’11 victòries, dos empats i cinc derrotes.

Els martorellencs són l’equip més golejador dels dos subgrups, format per equips de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears, havent marcat 110 gols en 18 partits (l’últim partit va saldar-se amb un contundent 13-6 en el derbi del Baix Llobregat contra l’FS Pallejà).

“En línies generals estic content. Potser ha faltat alguna victòria en enfrontaments contra rivals directes, però hi ha aspectes molt positius, com l’efectivitat, haver aconseguit que pràcticament tots els jugadors de l’equip puguin marcar, i el canvi a la defensa que hem aplicat quan els contraris ens ataquen de cinc”, explica el tècnic a Línia Nord.

Sigui com sigui, el conjunt vermell ja coneix els quatre rivals contra qui jugarà en la segona fase d’aquest atípic curs; són el CN Sabadell, el Futsal Aliança Mataró, el Barceloneta Futsal i el CFS Manresa. La configuració de la temporada farà que els martorellencs només juguin contra aquests quatre equips, a Martorell i a la pista de cadascun d’ells, arrossegant els punts i els resultats aconseguits en la primera fase contra l’ETB Calvià, l’Hospitalet Bellsport i l’Escola Pia Sabadell.

La segona fase començarà el cap de setmana de la setmana que ve, s’aturarà per Setmana Santa i tornarà amb força a partir dels dies 10 i 11 d’abril.