Un moment de la victòria contra el CN Sabadell. Foto: S5M

Quatre partits a la vista i tot encara per decidir. El primer equip del Sala 5 Martorell va tancar dissabte passat la primera volta de la segona fase de la temporada 2020-21 i ja està a punt per a la segona tongada de partits.

El conjunt de Víctor González ha empatat tres partits (a casa contra el Barceloneta Futsal, per 3-3 i a les pistes del Futsal Aliança Mataró, 3-3, i del Manresa CFS, 7-7, en un partit boig que es va jugar dissabte passat i en el qual els vermells van deixar escapar la victòria en els instants finals) i va sumar els tres punts en el partit de la tercera jornada, jugat al Pavelló Esportiu Municipal, contra el Club Natació Sabadell (4-2), l’únic equip que ha perdut tots els partits que ha jugat fins ara.

Aquests sis punts se sumen als 35 que els de Martorell van aconseguir sumar en la primera volta (per a un total de 41) i fan que els homes de González ocupin la quarta plaça d’aquest grup, la darrera que dona dret a jugar el play-off d’ascens a Segona Divisió. Tot i això, els martorellencs tenen els mateixos punts que el CN Sabadell, només un més que el Barceloneta Futsal i dos més que l’Hospitalet Bellsport (contra qui no han de jugar). L’únic equip que sembla despenjat d’aquesta pugna per ser entre els quatre primers és el Manresa, que té 35 punts.

El primer rival dels vermells serà el Barceloneta Futsal, en un partit que es jugarà a Barcelona el primer cap de setmana de maig, el dia 1 o 2 del mes que ve. Aquest cap de setmana els vuit equips de la categoria gaudiran d’un merescut descans.