L’eufòria de la plantilla després de guanyar el títol. Foto: Aj. de Martorell

El 25 de maig de 2019 és un dia que ja forma part de la història del Sala 5 Martorell. El conjunt de Víctor González tenia en les seves mans certificar el títol de lliga i tornar a Segona B i no va fallar: els vermells van fer els deures a Santpedor (1-5) i després van celebrar el campionat amb tota l’afició que els va acompanyar fins al Bages.

Els martorellencs van demostrar, des del començament del matx, que l’objectiu era resoldre l’enfrontament per la via ràpida i els gols de Youssef Abraoui i de Guille López en poc més de set minuts (entre el 8 i el 15 del primer temps) van donar una tranquil·litat que Aaron Riera, amb una recuperació i una jugada individual, va encarregar-se d’ampliar encara més abans del descans, amb el tercer.

Youssef seria el gran protagonista de la segona meitat, ja que després del gol dels locals, que va arribar al minut 27, va encarregar-se de tornar la diferència de tres gols en la jugada posterior al servei de centre i d’arrodonir el resultat i el seu hat-trick particular amb dos gols més abans del minut 35 de joc.

En la consecució d’aquest títol ha estat clau la solidesa a casa, amb 13 victòries i només dos empats (de fet, han estat els dos únics cops que l’equip ha signat les taules aquest curs), contra l’FS Linyola i en la penúltima jornada contra el les Corts UBAE.