Els martorellencs han de jugar dos partits a casa. Foto: S5M

El maig serà el mes decisiu per al Sala 5 Martorell. I és que els de Víctor González ja han començat a jugar la segona volta de la segona fase de la temporada 2020-21 de futbol sala, en la qual es decidirà els quatre equips que segueixen aspirant a l’ascens a Segona Divisió.

L’equip martorellenc va guanyar dissabte passat a la pista del Barceloneta Futsal (4-6), resultat que els deixa tercers a falta de tres jornades per a la fi d’aquest segon tram del curs. Aquesta va ser la segona victòria del conjunt vermell en aquest moment de la competició (els altres resultats són quatre empats), sent un dels tres equips del grup 3C de Segona B que segueixen invictes.

Dues d’aquestes tres cites que falten seran al Pavelló Municipal de Martorell, la primera d’elles aquest cap de setmana, contra el Futsal Aliança Mataró, equip contra el qual els de González van empatar (3-3) a principis del mes passat.

El cap de setmana de la setmana que ve (en un dia i hora que encara s’han de confirmar), els vermells visitaran el CN Sabadell, en un partit que podria ser l’últim desplaçament de la temporada. El calendari brindarà uns dies de descans als vuit equips del grup, ja que el cap de setmana dels dies 22 i 23 d’aquest mes no es jugarà, de manera que tot el que s’hagi de resoldre (si és que falta alguna cosa) ho farà l’últim cap de setmana del mes. Aleshores, els martorellencs rebran el Manresa CFS, últim classificat i que podria haver quedat matemàticament fora de la lluita per les quatre primeres posicions de la classificació.