L’equip, eufòric després d’assolir l’ascens de categoria. Foto: RFEN

Talavera de la Reina ja forma part de la història del CN Martorell. I és que el sènior femení de waterpolo de l’equip martorellenc va fer història durant el cap de setmana passat, aconseguint un ascens de categoria: la temporada que ve, el CNM serà de Primera Divisió, la segona màxima categoria estatal.

El conjunt de Rafa López, a més, va aconseguir pujar de categoria amb balanç de resultats immaculat: no va perdre cap partit a la piscina El Prado. El camí cap a l’ascens va començar amb un ajustat 10-8 contra el GEiEG de Girona divendres passat, mentre que les altres dues victòries de la fase de grups van arribar l’endemà: 8-6 contra el filial del Zaragoza i per un contundent 27-2 contra les amfitriones, el Talavera Poseidón.

Amb aquestes tres victòries, l’ascens ja estava garantit, però les martorellenques volien més: tancar el campionat en la primera posició, cosa que aconseguirien l’endemà. En el primer dels partits de diumenge passat, el conjunt de López derrotaria el Leioa en un partit que les martorellenques dominarien de principi a final (9-6), mentre que el cap de setmana va acabar amb un nou triomf ajustat, per 7-6 contra el Waterpolo 98 02, en un partit que el CNM va remuntar en un gran tercer període.