Club i afició tenen ganes que torni l’handbol. Foto: Twitter (@chses1973)

Demà passat se celebrarà el dia de Sant Joan més peculiar de les nostres vides… però l’Handbol Sant Esteve també estarà pendent d’una altra cosa: el sorteig del calendari 2020-21 de la Primera Nacional, que es podrà seguir via Facebook Live des del perfil de la Federació Espanyola (RFEBM) a partir de les 11 del matí.

El conjunt sesrovirenc repetirà presència en el tercer esglaó de l’handbol estatal. La RFEBM, de fet, ja va anunciar durant la segona setmana del mes la configuració de les seves competicions, moltes de les quals canviaran la seva configuració.

Aquest, però, no serà el cas de la Primera Nacional, que seguirà presentant sis grups amb 16 competidors en cadascun d’ells. Si no hi ha modificacions, el grup en el qual hi ha els equips de Catalunya serà el D. La data d’inici per a la temporada 2020-21, la primera postpandèmia, serà el cap de setmana dels dies 3 i 4 del mes d’octubre.

Com és habitual, el trànsit entre els mesos de juny i juliol està servint perquè l’equip anunciï totes les novetats i renovacions de cara a la temporada que ve. Per als sèniors, alguns noms que ja es poden apuntar per a la 2020-21 són el porter Albert Caballero, els primera línia Àngel Pueyo i Adrià Cordero, el pivot Soulaimane Khoula i l’extrem dret Pedro Aguilera, tots els formats al planter sesrovirenc.

Aquests noms, doncs, serveixen per ampliar la nòmina d’efectius per al primer equip, que setmanes enrere ja havia confirmat que des del sènior B també pugen el pivot Pol Canalejo i el lateral dret Quim Peropadre i les renovacions d’Oto Vega, Pau Claramunt i Guille Sanz, entre altres.