L’equip celebra l’ascens mantejant el tècnic. Foto: Marta Gila / CFM

Una dècada després, el CF Martorell torna a ser equip de Primera Catalana. L’equip blanc-i-vermell va escriure una nova pàgina en els llibres d’història el passat dia 8 a Bescanó, amb un empat (1-1) que servia per segellar el bitllet d’ascens gràcies al valor doble dels gols a domicili.

Un gol de cap d’Abde Haddouch quan s’havien jugat 10 minuts de la pròrroga (els 90 reglamentaris havien acabat 0-0, com en el partit d’anada) servia perquè l’equip posés un peu i mig en la categoria superior, però els gironins aconseguirien l’empat en el minut cinc de la segona meitat del temps extra i Toni Domínguez hauria de fer una aturada extraordinària amb el peu perquè els locals no aconseguissin el 2-1.

Uns dies després de l’ascens, abans de la recepció institucional a l’Ajuntament del dijous de la setmana passada, l’entrenador de Viladecavalls va voler fer un balanç de la temporada als mitjans del club. Nualart va destacar que “és molt difícil el que han fet aquests jugadors en dos anys. Fer el salt d’una categoria a una altra és molt complicat, però fer-ho dues temporades seguides ho és molt més” i va lloar la “mentalitat guanyadora” del grup que va assumir l’estiu del 2017.

La plantilla, doncs, comença les vacances i espera el sorteig del calendari del pròxim curs, que la Federació Catalana de futbol farà durant el mes que ve.