El retorn de la lliga està envoltat de polèmica. Foto: CFM

El CF Martorell d’Albert Nualart ja té data perquè torni a posar-se en marxa la lliga de Primera Catalana de futbol: serà el dissabte 27 d’aquest mes, quan els blanc-i-vermells han de visitar el camp de l’FC Alcarràs en la tercera jornada del subgrup 2B de la categoria.

El dimarts de la setmana passada, la Federació Catalana de Futbol va fixar l’últim cap de setmana d’aquest mes com la data de la represa de la lliga 2020-21 (va començar a principis del mes d’octubre de l’any passat, amb alguns equips havent jugat dues jornades, d’altres una i d’altres sense haver debutat).

La decisió de tornar aquest mes, però, ha trobat l’oposició de 32 dels 40 clubs de la categoria (el 80% del total). El CFM, però, és un dels set que han donat el vistiplau al retorn a la competició en les dates i condicions de l’FCF (juntament amb el Llagostera B, l’Ascó, el Mollerussa, l’Atlètic Sant Just, el Bescanó i el Sant Cugat), mentre que el CF Can Vidalet va abstenir-se en la votació que es va fer al final de la reunió telemàtica que els clubs de la categoria van mantenir dimecres de la setmana passada.

El conjunt d’Albert Nualart ja ha començat a jugar amistosos per estar a punt de cara a aquest reinici de la lliga i dissabte passat va guanyar per la mínima (2-1) contra el Sant Cugat. Jose Balada i Roger Gorrea van ser els autors dels gols del conjunt blanc-i-vermell en un partit jugat a sense públic al Torrent de Llops. La intenció dels martorellencs és disputar més partits de preparació per arribar a la represa de la lliga en les millors condicions.