L’equip necessita encadenar bons resultats. Foto: ABJ

Frenar la caiguda. El CB Esparreguera afrontarà, després de l’aturada de la lliga per la disputa de la Final a Quatre de la Lliga Catalana EBA, un exigent desplaçament a la pista del tercer, el CB Quart. El conjunt d’Òscar Navarro ha patit tres derrotes consecutives, que l’han portat a caure fins a la dotzena posició de la taula, de manera que necessita un triomf per recuperar sensacions i per intentar distanciar-se de les posicions de perill.

Aquest partit es posarà en marxa aquest dissabte a un quart de set de la tarda (el Quart és un dels equips més en forma de la categoria, amb sis victòries consecutives). Després d’aquest desplaçament, els verds afrontaran una nova final al Ramon Martí una setmana més tard contra el cuer, el CB Almozara.

TERCER TRIOMF SEGUIT
La disputa del títol de la Lliga Catalana va aturar tota la competició… menys el partit del CB Martorell. El conjunt blau va tornar a demostrar, dissabte passat, que viu un moment de forma dolç, i va derrotar el vuitè classificat, el CB Alfindén (79-58). Quatre jugadors del CBM van anotar més de 10 punts en la tercera victòria seguida de l’equip.

Els martorellencs veuen ara com se’ls presenten unes setmanes sense competició, ja que el seu pròxim repte no serà fins al pròxim dia 29, contra l’Igualada.