Hernández marca el primer gol contra el Martinenc. Foto: Txell Mas / CFM

El CF Martorell ja havia aconseguit guanyar al camp d’un rival directe en aquest inici de curs, però abans-d’ahir va afegir al seu balanç de resultats un triomf en un escenari mític del futbol de casa nostra: el Municipal del Guinardó, el camp del Martinenc. El conjunt d’Albert Nualart va derrotar els barcelonins (1-2) i recupera la cinquena posició després d’haver sumat 17 punts en les primeres nou jornades.

Aquests tres punts, de fet, serveixen perquè l’equip es refaci anímicament de la primera derrota del curs al Torrent de Llops, contra el Santboià (1-3), en el darrer partit del mes passat. El CFM, doncs, va resoldre per la via ràpida la seva visita a Barcelona; Pau Hernández, al primer minut de la represa, i un autogol d’Edu García quatre minuts més tard van dibuixar l’escenari somiat.

Els blanc-i-vermells podrien haver aconseguit la sentència abans del minut 20 del segon temps, però les rematades de Jordi Pérez i Adrián Arenas no van trobar porteria. A partir d’aleshores, els de Nualart van haver de defensar-se de l’ofensiva a la desesperada del conjunt local, que només podria retallar la diferència al minut 76.

CALENDARI EXIGENT
Els primers partits del mes, però, seguiran sent duríssims per als martorellencs. L’equip rebrà, aquest diumenge al migdia, la Monta, l’únic equip que ha sumat els 27 punts que ha disputat. Sis dies més tard, el CFM visitarà el camp de l’Atlètic Sant Just.