Per tercera eliminatòria consecutiva, la lògica deia que el Sala 5 Martorell no era favorit per guanyar el partit, però contràriament al que havia passat en les dues anteriors, aquest cop els presagis van complir-se. El somni de la Copa del Rei del conjunt vermell va arribar a la seva fi ahir a la nit, contra l’Industrias Santa Coloma (3-6).

El matx, però, va començar de la millor manera possible. Ramón Sánchez, transformant un penal fet a Pau Albacete, i Oussama van demostrar que els de Víctor González no han arribat als vuitens de final per casualitat. 2-0 i la por al cos per als visitants, que empatarien abans del descans amb un dels millors jugadors de la lliga, Tomas Drahovsky (pitxitxi de Primera amb 11 gols en 14 jornades). L’eslovac va transformar una jugada col·lectiva i un doble penal.

Amb l’equilibri en el marcador, els martorellencs havien d’afrontar un mini partit de 20 minuts sabent que cada cop les errades penalitzarien més. David Álvarez donaria el primer avantatge del partit als visitants, però l’S5M encara tornaria a igualar el marcador amb un gol de Cristian en una segona jugada després d’un córner. En la jugada posterior, però, els de González encaixarien un nou gol, d’Albert Cardona, que psicològicament va deixar tocat l’equip. Posteriorment Cardona i de nou Drahovsky tornarien a superar un Sergio Arriero que amb les seves intervencions va evitar encara més gols.

En declaracions al portal web municipal, l’entrenador martorellenc va lamentar no haver sabut gestionar bé el 2-0 del primer temps i que l’equip va cometre massa errades no forçades, però va elogiar el treball dels seus futbolistes durant tota la competició i va dir que l’eliminació els permetrà centrar els cinc sentits en la lliga.