L’atleta vicentí resident a Olesa, Andreu Simón, és el nou campió d’Espanya de trail running. L’esportista del Club Atletisme Olesa va ser el millor en la prova disputada abans-d’ahir a El Paso (a l’illa canària de La Palma) amb una marca de 3 hores, 38 minuts i 47 segons, una marca millor en més de quatre minuts que les dels seus principals contrincants.

“Havia entrenat a consciència, però no tenia cap referència del ritme de competició. Al final vaig venir a fer la meva cursa, a imposar el meu ritme i si això servia per guanyar, bé. Estic molt content per haver-ho pogut aconseguir”, va assegurar Simón després de travessar la meta.

En la categoria femenina també va coronar-se una campiona catalana, en aquest cas l’atleta de Sant Pere de Ribes (Garraf) Gisela Carrión.