La segona part del conjunt blanc va ser notable. Foto: CHSES

Ha trigat més a aconseguir-ho del que tothom hauria volgut, però el CH Sanes ja ha guanyat el seu primer partit. Els sesrovirencs van poder estrenar el marcador de victòries en la Primera Estatal 2019-20 dissabte passat a casa contra el Sant Vicenç (25-22).

Els d’Oliver Roy, però, van veure com durant els 60 minuts el partit tenia diferents fases. Després de l’intercanvi de gols dels primers minuts, el Sanes veuria com els visitants es distanciaven per dos gols, tot i que la distància al descans es reduia al mínim (11-12).

El Sanes, però, va aprofitar molt més la pausa que el Sant Vicenç, i des del primer minut de la represa va prendre la iniciativa en el joc i va situar-se amb avantatge en el marcador, una circumstància que aconseguiria mantenir fins al final. Tot i això, el CHSES encara hauria de patir un darrer ensurt per part dels vicentins, que aconseguirien retallar la distància a un sol gol (22-21) quan només faltaven cinc minuts per al final. Els de Sant Esteve, però, van saber jugar les boles quan cremaven més i, amb l’ajuda de l’afició, van sumar els primers dos punts d’aquest curs.

Aquest triomf permet que el Sanes escali posicions en la classificació (fins a la dotzena plaça) i reforça la moral de la plantilla, que havia encadenat dues derrotes. Els d’Oliver Roy voldran donar-li continuïtat a aquest bon resultat en la visita de diumenge a Barcelona per jugar contra l’Handbol Poblenou. El pròxim partit al Sanes Arena serà contra el poderós Handbol Adrianenc.