Sabors de l’Horta del Baix Llobregat 2019. Foto: Consell Comarcal

La campanya gastronòmica ‘Sabors de l’Horta del Baix Llobregat 2019’ ha inclòs en la seva guia sis restaurants de la zona del Montserratí. La condició que han de complir els establiments per formar-ne part és treballar amb producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Martorell, amb dos restaurants inclosos a la llista, és el municipi del Baix Llobregat Nord que ha aconseguit més representació. Les Vinyes i Aqqua són els dos establiments martorellencs que apareixen a la guia. Els altres restaurants del Montserratí reconeguts per ‘Sabors de l’Horta’ són Can Martinet, d’Abrera; Can Llates, de Collbató; l’Espai Terres Llunyanes, d’Esparreguera, i El Palau Vell Restaurant, de Sant Andreu de la Barca.

Aquesta campanya gastronòmica, impulsada pel Consorci de Turisme i el Parc Agrari del Baix Llobregat, aplega més d’una cinquantena d’establiments de la comarca. Són restaurants que, durant tot l’any, ofereixen a les seves cartes propostes gastronòmiques amb els productes que es cultiven al Parc Agrari del Baix Llobregat. Aquests productes gaudeixen del distintiu ‘Producte FRESC’ que certifica la frescor, la proximitat, la temporalitat i el saber fer de la pagesia del Baix Llobregat.

A la Guia de Restaurants Sabors de l’Horta del Baix Llobregat 2019 es pot consultar el llistat complet d’establiments que ofereixen productes locals frescos. Un dels més emblemàtics és la carxofa Prat, però també en destaquen d’altres, com les cireres, els espàrrecs i els tradicionals calçots.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram